Pianist

Bent u op zoek naar een ervaren pianist voor uw feest, receptie, ceremonie, diner, bruiloft, tuinfeest, borrel, jubileum, zakelijke gelegenheid, evenement, bedrijfs- of personeelsfeest of andere bijzondere gelegenheid? Al ruim 15 jaar verzorg ik als pianist live muziek bij feesten, recepties, bruiloften en andere bijzondere gelegenheden. Dankzij mijn uitgebreide ervaring en muzikale opleiding staat mijn pianospel op een hoog muzikaal niveau.

Repertoire

Ik beheers veel verschillende muziekstijlen zoals jazz, blues, pop, ballads, easy listening en licht klassiek. Mijn repertoire is zeer geschikt voor een breed publiek. Natuurlijk stem ik graag samen met u het repertoire af op uw wensen voor een persoonlijke muzikale invulling van uw gelegenheid. Vooraf bespreken we samen de mogelijkheden, zodat mijn muziek mooi op uw wensen aansluit.

Tarieven

Voor particuliere feesten en recepties reken ik als pianist de volgende vergoeding:

  • 150,- euro voor het eerste uur
  • 100,- euro voor elk opvolgend uur
  • 0,19 euro reiskostenvergoeding per km
  • 6% Btw
  • Huur digitale piano inclusief

Voor zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten kunt u contact met mij opnemen via mijn Contact pagina voor een vrijblijvende offerte.

Zangeres, Gitarist of Saxofonist erbij?

Ik speel ook regelmatig samen met andere ervaren muzikanten en zangeressen. Het is daarom ook mogelijk om uw gelegenheid op te luisteren met een muziekduo:

  • Pianist met Zangeres
  • Pianist met Gitarist
  • Pianist met Saxofonist

Ook combinaties tot muziektrio of -kwartet of met andere instrumenten zijn mogelijk.

Pianist voor uw Gelegenheid, Band, Koor, Orkest of Project

Ik heb een uitgebreide ervaring als pianist bij optredens, bijzondere uitvoeringen, concerten, musicals en ander projecten van bands, koren en orkesten, alsmede bij bruiloften, doopsels en uitvaarten. Zoekt u een inval of aanvullende pianist?  Omdat de tarieven hiervoor afhangen van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het aantal uitvoeringen, het aantal repetities, de reisafstand, de duur van een project, et cetera, kunt u hiervoor het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via mijn Contact pagina.

 

Neemt u gerust CONTACT met mij op voor verdere vragen.

Docerend en Uitvoerend Musicus
Arrangeur Componist
KvK 66647460