Organist

Al vanaf jonge leeftijd ben ik actief als kerkorganist. Met name bij de reguliere zondagse erediensten, vieringen met samenzang en ter begeleiding van cantors, maar ook bij bruiloften, doopsels en uitvaarten. Ik heb daardoor een uitgebreide ervaring met verschillende kerkelijke liedbundels (o.a. RSB, ZENL en GVL) alsmede de Gregoriaanse gezangen uit de Graduale Romanum. Door mijn ervaring binnen verschillende gemeenten speel ik gemakkelijk in op de lokale gebruiken en gewoontes.

Bij bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk, doop of uitvaart, bespreek ik graag met u de gewenste persoonlijke muzikale invulling en kan ik aansluitend op uw wensen zowel klassieke als populaire nummers uitvoeren in een bijzonder arrangement op het kerkorgel. Een aanvulling met andere instrumentalisten en/of zang is mogelijk, om op die manier een uitgebreide, bijzondere en persoonlijke invulling te geven aan uw gelegenheid.

Een inzet als pianist bij dergelijke kerkelijke diensten, vieringen en gelegenheden is uiteraard ook mogelijk.

Tarieven

  • Bent u op zoekt naar een organist voor een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft, doopsel of uitvaart of voor een bijzonder project, of heeft u speciale ideeën over de muziek tijdens de kerkdienst? Neem dan gerust contact met mij op via mijn Contact pagina.
  • Voor reguliere zondagse erediensten (samenzang), kleine diensten (zoals vespers en gebedsdiensten) en koorrepetities, zijn mijn tarieven als organist gebaseerd op de gangbare richtlijnen voor opgeleide kerkmusici zoals opgesteld door de Bisdommen, PKN, de KDOV (Katholieke Dirigenten- en Organisten Vereniging) en de NSGV (Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging).

 

Neemt u gerust CONTACT met mij op voor verdere vragen.

Docerend en Uitvoerend Musicus
Arrangeur Componist
KvK 66647460